ISO

Livnica čelika Ligrap je sertifikovan standardima ISO 9001: 2008, 14001, 18001Ligrap d.o.o.

Livnica LIGRAP d.o.o. je osnovana 1981.god. kao livnica odlivaka obojenih metala. Od osnivanja se krenulo sa razvojem odlivaka za potrebe crkve (crkvena zvona, horosi, polijeleji, svecnjaci i sl.) i u toj oblasti LIGRAP je postao vodeci proizvodjac na sirem prostoru. Vremenom se pokazala potreba prosirenja na livenje i drugih kvaliteta legura pa se 2003.god. uvode i kapaciteti za proizvodnju odlivaka od sivog i celicnog liva.

Tehnologija je postavljena za livenje odlivaka u pesku koristeci najkvalitetnije kaluparske materijale koji obezbedjuju kvalitetne odlivke.

Livnica je kapacitetom opredeljena za izradu pojedinacnih odlivaka, manjih i srednjih serija, a za tezinske grupe od 1 - 300 kg odlivaka od sivog liva i celika, dok je kod odlivaka od bronze mogucnost livenja do 3000kg.

Proizvode se svi kvaliteti celicnih odlivaka, ukljucujuci sve vrste manganskih odlivaka i odlivaka od nerdjajuceg celicnog liva - kiselootporni i vatrootporni celicni liv. Hemijska analiza vrsi se kvantometarskom analizom odlivaka.

Pored izrade odlivaka, LIGRAP proizvodi i rezervne delove po zahtevu kupca, masinskom obradom vlastitih odlivaka kao i proizvodnjom rezervnih delova iz standardnih materijala koje nabavlja od renomiranih isporucioca.

Garancija kvaliteta nasih proizvoda je zadovoljstvo dugogodisnjih kupaca iz oblasti rudarstva i energetike, prehrambene industrije, fabrika za proizvodnju papira, hemijske industrije, gradjevinarstva i sl.

Pozivamo Vas na saradnju, uverite se u nas kvalitet.Politika kvaliteta

Politika kvaliteta "Livnice Ligrap" zasnovana je na sledecim principima:

Zaposleni su jedan od osnovnih oslonaca naseg postojanja i razvoja.

Sistem upravljanja,dokumentovan i uskladjen sa standardom ISO 9001 omogucavaefikasnije odvajanje procesa rada u svim domenima i stvara uslove za stalna poboljsanja.

Domacinski odnos u poslovanju omogucava racionalizaciju troskova, bez narusavanja kvaliteta proizvoda i uslova rada.

Dalje >>

 

 

Ligrap